ro / en


Verticalia este o firmă tănără, dar ambiţioasă, de arhitectură si urbanism.

Credem că arhitectură deosebită este un rezultat de convergenţă şi echilibru de frumusete si artă, eficienţă funcţională si spiritul locului. Ne străduim să ne punem amprenta asupra unor clădiri eficiente, care sunt unice pentru mediile lor şi se potrivesc amplasamentului.

Verticalia ofera o gamă de servicii complete, profesionale, de la faza de consultanţă anterioara achizitiei de teren, studii de fezabilitate, concept, avizări si autorizatii, servicii proiectare si project management. Serviciile noastre constau in proiectare de arhitectură, proiectare de instalaţii si structuri, design interior si urbanism. Suntem 2 parteneri arhitecţi şi colaborăm cu arhitecţi, ingineri, ce au un nivel inalt de experienţă in construcţii.

Suntem orientaţi spre client si căutam să imbinăm nevoile acestuia cu experienţa si talentul nostru, asa incăt rezultatul sa fie optim. Munca noastră produce in mod constant proiecte de inaltă calitate cu design modern, bazate pe o abordare creativă si o utilizare informată a materialelor de ultimă generatie. Vom crea spaţii proiectate cu grijă pentru a indeplini cerinţele programului şi de buget ale clientului. Ne străduim să atingem excelenţa prin controlul mijloacelor de construcţie.

IMAGINĂM ŞI VĂ OFERIM UN REZULTAT AL CONVERGENŢEI INTRE FRUMUSETE, EFICIENTĂ FUNCTIONALĂ SI SPIRITUL LOCULUI.