ro / en


CASA DEL ACANTILADO BY FRAN SILVESTRE ARQUITECTOS
11 07.14

CASA DEL ACANTILADO BY FRAN SILVESTRE ARQUITECTOS


Fran Silvestre a finalizat recent unul dintre proiectele cele mai uimitoare din arhitectura rezidențiala. Aceasta este Casa Cliff, o casă de departe extravaganta situata în Altea (Alicante), care pare a fi suspendata în aer, plutind sugestiv peste Marea Mediterană.

HOUSE ON THE CLIFF FRAN SILVESTRE ARQUITECTOS

Acest proiect a fost conceput ca o soluție la o problemă pusă de către client care a dorit o casă dispusa pe un singur etaj și plasată pe un teren accidentat, cu o pantă de 80%. Din rezultatul acestor nevoi, a aparut un proiect al cărui principal scop a fost ca spațiile sa fie integrate cu spațiul natural din jurul lui într-un design arhitectural curat, lipsit de ornamente, geometrice și puternic.

HOUSE ON THE CLIFF FRAN SILVESTRE ARQUITECTOS

Construirea surprinzător de impresionantă a structurii a carei spatii de locuit converg aproape toate catre mare. Menționam in special este  zonă de terasă, unde a fost folosit  de la L'Antic Colonial, Almería Sand White Marble. Un spațiu deschis predominant alb care scoate în evidență piscina infinită, în care îmbina linia de plutire cu orizontul și marea.

HOUSE ON THE CLIFF FRAN SILVESTRE ARQUITECTOS

Pentru interioarele, echipa de Fran Silvestre Arquitectos a făcut un joc interesant de "transparență" cu pereți de sticlă și ferestre, împreună cu o culoare albă uniformă, ce da o stralucire aparte pentru spațiu. În concordanță cu celelalte elemente este pavajul folosit în interior, de la L'Antic Colonial, Thassos White Marble Polishing. La rândul său, mobilierul de bucatarie este G-480 Gamadecor și blat de la Krion, System-pool,din minereu compact. O altă contribuție o are  Porcelanosa Group, cu bateria Lounge,  proiectata de italianul Simone Micheli pentru NOKEN.

HOUSE ON THE CLIFF FRAN SILVESTRE ARQUITECTOS

Un vis devenit realitate cu imaginatia echipei lui  Fran Silvestre, ce a construi o casă plutind  în aer și ne invită să "rătăcim" peste apele Mediteranei.

 

http://www.archdaily.com/295703/house-on-the-cliff-fran-silvestre-arquitectos/